Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Νησί της ανάποδης μούντζας


Αυτοσαρκασμός... Παρωδία... Τραγέλαφος!
Σκόνη και κόκκοι άμμου κι αγωνία για την χελώνα ''καρτέρα-καρτέρα'' της ανάπτυξης πέραν της Σούγκαρ Τάουν της loveοπυρόπληκτης.


Το Χάος είναι παντού...
Στη φυσική και το σχήμα των νιφάδων του χιονιού, στα πάθη και στα εμφράγματα, στον Παναθηναϊκό al Arabiya, στις σχέσεις, στις πολιτικές υποσχέσεις και στις γκόμενες…
Γενικά προκαλείται από το πέταγμα μιας πεταλούδας στην Αφρική η οποία πλέον δεν ζει γιατί έχασε τη φήμη της μετά το Δεύτερο ελληνικό Μνημόνιο. Οι ελληνικές αναταράξεις παραλίγο να αλλάξουν το spin του πλανήτη εν έτει 2012 και να βλέπουμε την Πελοπόννησο ανάποδα!
Σε ένα upsetting test την είδα και κατάλαβα πως είναι το τέλειο νησί της ...Μούντζας! Κίνηση χαρακτηριστική για τον σημερινό Έλληνα και σημαδιακή καθότι οι ηγέτες της χώρας από Καποδίστρια μέχρι σήμερα είναι 90% καταυλακιώτες.


Ακούς Antonio?
Σκάψαμε τον Ισθμό να γίνουμε αυτόνομο Νησί με τα ούλα του και τις μασέλες του τι πήγες κι έμπλεξες στας Αθήνας ? Εκεί στας Αθήνας ως νησί αυτόνομο της ανάποδης μούτζας εξάγουμε μόνο έλαια πάσης μορφής και δημοσιοϋπαλλήλους. Πήγες κι εσύ να κυβερνήσεις τους ασταναπάν έλληνες νομοθετώντας πως απαραβίαστο δικαίωμα του έλληνα πολίτη είναι να παίρνει λεφτά από συγγενείς για ν+1 χρόνια όπου θα μπορεί πιθανόν να διαπράξει εργασία…

Χάος Antonio!
Τόσες γνώσεις απέκτησες εδώ στο νησί της ανάποδης μούντζας, αλλά δε θυμάσαι τίποτα, όπως κι εμείς δε θυμόμαστε κατά που πέφτουν οι Σέρρες κι οι ...Σεϊχέλες. Αφού όλοι ξέρουν πως εδώ στο νησί της ανάποδης μούντζας, που αλλιώς είναι γνωστό σα νότια Κόλαση ή Πελοπόννησος όλοι μας είμαστε γνωστοί εμποροειδήμονες με τον καλύτερο του είδους μας να ‘χει πουλήσει αέρα στον εαυτό του, λιβάνι στο διάβολο, κλπ στας Ευρώπας.

Είμαστε όμως ε και ...λίκνο ανθρωποειδούς, εσπέσιαλι εδά στην Άρκα του Δία το οποίο αναπαράγεται ατάκτως αφού το είδος Νέλλυ Σαγαπωτρελά παγιδεύει τ’ αρσενικά και γονιμοποιείται επ’ αόριστον. Απειρογονία λέγεται ρε μούχλες, να μη σας κυβερνήσουμε και για ...999+1 χρόνια ευημερίας κι εθνικής περηφάνειας?
Έτσι εξάγουμε το καταυλακιώτικο είδος πέραν του Ισθμού σε συσκευασία δημοσιουπάλληλου και πολιτικού λόγω αφθονίας, όπως τα κηπευτικά μας λέμε σωρηδόν σε Ντάτσουν (4χ4) χ ...4 ρομά κι υπόκρουση Ζαφειρένια ‘μ...

Μούντζα ασταναπάν πατριώτη!
Για να χαμογελάσεις θες ναρκωτικά ή ουρανοκατέβατο μήνυμα απ’ την πρώην που δεν ανήκει στην κατηγορία Νέλλυ Σαγαπωτρελά από την αποικία φώκιας Κ014 στον νότιο πόλο… Είναι ο μόνος τρόπος ν’ αντιμετωπίσεις βραχυκύκλωμα στις νχψ0101ζκγ εγκεφαλικές ασφάλειες, εκτός κι αν δεν έκοψες τις συγκινήσεις του χάους και τα παστοκοψίδια της νήσου.

Μετά θα ‘ρθει η Ανάπτυξη Antonio! Το ‘πες.
Με τσίπουρο ή ζαμπούκα δεν ξέρω, αλλά πρέπει να σιγουρευτούμε για την καλεσμένη την Ανάπτυξη, να ξέρουμε να κάνουμε τα σχετικά μας.
Τώρα αν δεν κατέβει στο νησί της ανάποδης μούντζας οκ θα τα βολέψουμε και μόνοι μας παραδοσιακά με ότι παράγει ο τόπος μας και θ’αναβαθμιστούμε σε εμποροειδήμονες που πούλησαν και τη μάνα τους την Ελλάδα προσπαθώντας να παράξουν πρωτογενώς ή να διαπράξουν Εργασία στη νιοστή απεικόνιση του Χάους των μνημονίων.

Εγώ ως καταυλακιώτης σε πιστεύω γιατί ξέρω πως μελέτησες το πρώτο παράδοξο του Ζήνωνα για τον αγώνα δρόμου του Αχιλλέα και της χελώνας.
Άτσα κι έτσι για όσους δε γνωρίζουν η Γνώση λόγω βάρους πέφτει χαμηλά και σωρεύεται στη νήσο της ανάποδης μούντζας.
Κι ο Νεύτωνας φραπεδιά έπινε κάτω απ’ τις μηλιές κι απόδειξε τη βαρύτητα ως καταυλακιώτης.
Τέσπα εμείς θα περιμένουμε.
Και θα χαμογελάμε.
Για να φοβούνται οι οχτροί.
Και ν’ αγαντάρουν οι φίλοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου