Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Τελευταίες μέρες στην Ελλάδα του 2011



Διανύουμε τις τελευταίες μέρες του καταστρεπτικού έτους 2011 και η πολιτική επικαιρότητα στο ελλαδιστάν του ωχαδερφισμού, συνεχίζει την αυτοκαταστροφική καταγραφή της.
Συνελήφθη …κλινήρης και μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα ο ηγούμενος Ευφραίμ και οδηγήθηκε τηλεοπτικώς στον Κορυδαλλό για να βλέπει ο λαός και το ρωσικό ίδρυμα του Αγίου Όρους διαμαρτυρήθηκε έντονα για πολιτική σκοπιμότητα της ενέργειας. Παρότι η Επιτροπή για το σκάνδαλο Βατοπεδίου έχει επισήμως αποφανθεί πως σκάνδαλο δεν υπήρξε…και κυρίως δεν προκύπτει καμιά πολιτική ευθύνη…
Κάθε άλλη ενέργεια θα ήταν αντιληπτή πλην της σύλληψης του γέροντα για ανύπαρκτο σκάνδαλο!

Αγαπητός στο αγγλοσαξονικό κοινό παραμένει ο Γ. Α. Παπανδρέου ανακηρυσσόμενος μέσω της Telegraph τρίτος κατά σειρά ήρωας για το 2011, γιατί ρίσκαρε ( λέμε τώρα ) να αφήσει τους Έλληνες να αποφασίσουν για το ευρώ, άσχετα αν το δημοψήφισμα δεν έγινε ποτέ…(  και τους χάλασε την επιθυμία διάλυσης της ευρωζώνης  - προσθέτουμε εμείς -  με το αζημίωτο φυσικά, αφού παγκοσμίως κάποιο τρις ακούστηκε πως άλλαξε χέρια μέσω χρηματιστηρίων).

Είμασταν για γέλια, τώρα είμαστε για γλέντια.
Έτσι οι λεβέντες της ''λαϊκής δεξιάς'' του κ. Μανώλη πρωτοστατούντος είπαν να γλεντήσουν επαναστατικά (ο θεός να το κάνει) κι αντιμνημονιακά σε γνωστό κέντρο της Δάφνης με φιάλες scotch και ζεμπεκο-παραγγελιές.
Και δεν ντρέπονται καθόλου απεναντίας γέμισαν δηλώσεις με κορώνες σωτηρίας απ’ την Τρόικα και συνθήματα τοίχου αντιμνημονιακά αναρτηθέντα εντός μπουζουξίδικου.
Ο νέος τρόπος σωτηρίας των ελλήνων που πεινάνε και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών είναι να τους δείχνεις πως τρως το δημόσιο χρήμα ( της αργομισθίας ) στα σκυλάδικα διασκεδάζοντας την ώρα που ο λαουτζίκος αργοπεθαίνει!
Αιδώς Αργείοι!

Δε θα σωθούμε ποτέ αν δεν απαλλαγούμε απ’ τους  σωτήρες μας κάθε απόχρωσης.

Ο Λουκάς σαφώς πιο σοβαρός συναντήθηκε με τον Ιερώνυμο να δούν πως μπορεί να συνεργαστεί η Πολιτεία με την Εκκλησία για τα συσσίτια.

Το φαινόμενο και μόνο των συσσιτίων έπρεπε να τους οδηγήσει όλους ανεξαιρέτως τους μεταπολιτευτικούς σε παραίτηση απ’ τα κοινά, αν διέθεταν το ελάχιστο φιλότιμο.
Απεναντίας τους οδήγησε σε σωρεία αγωγών για να εισπράξουν αναδρομικά κάποιων εκατομμυρίων euro.
Κι έτσι οι δημόσιες δαπάνες – η πηγή του κακού – αντί να μειώνονται, αυξάνουν ακόμη και την ώρα που η χώρα είναι πριν το γκρεμό.
Έχουν βρει τη λύση με το PSI  με το οποίο χρεοκοπεί ο λαός, σώζοντας τα δημόσια έξοδα συμπεριλαμβανομένων των σκυλάδικων.

Είναι τόσο σίγουροι για την συνήθη ψήφο του ''ρωμηού'' που κυβερνάν σαράντα χρόνια, ώστε οι δελφίνοι του ΠΑ Σόκ (και Δέος) αναζητούν με άγχος αρχηγό εκλεγμένο απ’ τη βάση για την επόμενη μέρα των εκλογών που θα ‘ρθουν (όταν έρθουν) και συνιστούν ιντερνετική διαδικασία και παρουσία αντί περιοδείας  καθότι στην ύπαιθρο τα αγροτικά προϊόντα γίνονται ''ιπτάμενα'' όταν αντικρίσουν πολιτικούς και δη πράσινους…
 
Διανύουμε τις μέρες της Σιγής των Αμνών…

Αυτή τη φορά δεν πρέπει ν’ αφεθεί η ιστορία σε επανάληψη και συγκατάβαση της αυτοκαταστροφής.
Το 2012 κανένα κόμμα, καμιά ξενόφερτη ιδεολογία και πρακτική, κανείς σωτήρας και λαοπλάνος, κανένας μέτριος και καμιά πολιτική μετριότητα και συντήρηση δεν πρέπει να βρει τόπο και θέση εξουσίας σ’ αυτή την ιερή Χώρα των θεών και των ηρώων που αφέθηκε να οδηγηθεί σε άθλια μοίρα.

Το 2012 οι καιροί ωριμάζουν για εθνική αφύπνιση, για ιδεολογική επανάσταση του  ελληνισμού, για συντακτική εθνοσυνέλευση μιας νέας εθνικής πορείας, για πολιτειακή αλλαγή  με Προεδρική Δημοκρατία των Αρίστων στα γράμματα και τις τέχνες, για κατάργηση των κομμάτων και ενιαίο εθνικό ψηφοδέλτιο ανάγκης και εθνικής συστράτευσης, για  ένα νέο μοντέλο παρεμβατικής ελεύθερης οικονομίας με άμεσο στόχο την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη και κυρίως με όραμα για το αύριο τώρα, γιατί το 2012 ήρθε… 

Τα παραπάνω τα μπορούμε Με ή Χωρίς την Ευρώπη.
Γιατί μπορούμε να γίνουμε καλύτεροί τους και να τους το αποδείξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου