Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Επιστροφή στη δραχμάρα λέμε!

Επειδή το παρακυριελέησον το βαριέται κι ο Θεός όπως με πληροφορεί η ιερά μονή Βατοπεδίου, τέταρτο λουξ ασκηταριό δεξιά με υδρομασάζ satellite tv και βάλε, είπα πως μάλλον δίκιο θα ‘χουν κι είναι καιρός να βγούμε όρθιοι από τας Ευρόπας και τη ξενερωσιά τους και να τυπώσουμε χαρτονόμισμα αθάνατο δραχμικόν και νεωτερικόν και σύγχρονον, τέτοιο που να τους τρέχουν τα σάλια λέμε!

Επικροτώ λοιπόν το αναρτηθέν που πήρα απ’ το φατσοβιβλίο και το αναλύω, ώστε να δείτε και να καταλάβετε το μυστικιστικόν του θέματος και των σχεδίων του και τη δύναμη και τη γοητεία, που η πάλαι ποτέ κραταιά δραχμούλα μας μπορεί να ανακτήσει.

Δείτε και παραγγείλετε ελεύθερα χαρτομάντηλα για τη νοσταλγία λέμε και την πιθανότητα χειραφέτησης απ’ την τροικανή σκλαβιά, που μας έκανε η βάρβαρη  τα πεζοδρόμια ίσιωμα και τα μάρμαρά μας τ’ αθάνατα τεμάχια και σίδερα ατάκτως σε πλατείες ειρημένα…

Δείτε, θαυμάστε και δώστε βάση στην ανάλυση τη μυστικιστική λέμε :

Πρώτο πάνω αριστερά στο δεκαχίλιαρο, πρώτη μούρη ο Μάκης, ο sir της ποδοσφαιρικής νύχτας, ο μεγιστοτεράστιος λέμε! Διαθέτετε Μάκην ρε ξενέρωτα Γιουρόπια? Όχι βεβαίως - βεβαίως. Είδος ημεδαπές και μουράτο. Μάγκας με τα πούρα του λέμε και γουστάρουμε και κρατήστε για πάρτη σας τις αντικαπνιστικές εκστρατείες και τους καπνονόμους στα φαγάδικα και τα σκυλάδικα. Άει Σιχτίρ!

Δεύτερο δίπλα το πεντοχίλιαρο κάτι μεταξύ Καϊλη και Ρο 20 λέμε, αισθησιακόν και σφριγηλόν, δια το σφρίγος και τη δύναμη του greek money value! Βάλτο δίπλα στη φάτσα της Ελισάβετ της Αγγλίας και συμπέρανε άμεσα τη διαφορά λέμε. Οφθαλμοφανής και οφθαλμόλουτρη!

Τρίτο αριστερά χιλιάρικο never dies κι ας μπήκε ολίγον στην αφάνεια καθό και Μητσοτάκειον κρητίκαρο αιωνόβιον και βάλε τσικουδιές σύντεκνε που θα μας κραίνει η φραγκιά για τσι κρήτης τα ρακιά και τους κοχλιούς λέμε!
Έχετε Ζωνιανά ρε ξενέρωτοι? Όχι βεβαίως – βεβαίως. Που να ξέρετε σεις από πράσινη αρματωμένη ανάπτυξη στον Ψηλορείτη λέμε.
Όπα αιντές αιντές Κρήτη μου όμορφο νησί…να καούνε τα euro λέμε!
Ρίξε δυο μπαλοθιές ρε σύντεκνε.

Τέταρτον ημιχαμοσούρτιον σημιτικόν κι οβρέϊκο, από δεξιά προς αρσιστεροσοσιαλιστικά και νεοφιλελεύθερα λέμε, διότι ο μέγας ο σιωνοσινικός γερμανοπυργιώτης Σημίταρος ο ευρωπαικός, σας την έκανε με το euro και με το χρηματιστήριο κι ακόμη ψάχνετε πως διάλο κίνησε τόσα λεφτά η Ελλάδα λέμε.
Εποχές δημιουργικής λογιστικής και παραγωγής αεροeuro  που θα διδάσκονται τα επόμενα φίφτυ γίαρς και βάλε…

Πέμπτο διαχρονικό κι αθάνατο κατοστάρικο διότι ‘’Αντρέα ζεις εσύ μας οδηγείς’’ …ακόμη λέμε κι ο λαός …όπου να ‘ναι θα ‘ρθεί στην εξουσία!
Κι επιτέλους θα βγεί όξω από ΕΟΚ και ΝΑΤΟ και ψευτοσυνδικάτο λέμε.
Ξέρετε ρε σεις κρυόκωλοι βόρειοι τι πα να πει κατό δραχμές αντρέικες ?
Εφτά καφέδες, δυο ποτά κι ένα πακέτο τσιγάρα καρέλια σε καιρούς αδέσμευτους κι ανεξάρτητους λέμε!

Αχ δραχμούλα, δραχμάρα γίνεσαι αν θες κι αν έρθουν οι σούρδοι οι βόρειοι για τα μπανάκια τους μετά του χειμώνος θα τους πούμε όξω ρε, τραβάτε στο αμβούργο να μπανιαριστείτε στ’ απόβλητα τα βιομηχανικά σας λέμε!
Οι κυρίες που δε φέρουν καμιά ομοιότητα με Μέρκελ και Λαγκάρντ θα επιτρέπονται βεβαίως – βεβαίως διότι ουδεμία ευθύνη φέρουν… για να είμαστε και δίκαιοι.
Έτσι. Δραχμή ήλιο και θάλασσα και μεσογειοθεραπεία λέμε γιατί πολύ μας ζάλισαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου