Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Δελτίο Κρίσης και ...2012 αυγά Τουρκίας


Το θέμα της ημέρας δεν είναι η πρόταση δημοψηφίσματος και το ρίσκο – εκβιασμός που εμπεριέχει για το αν θα παραμείνουμε ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επιμένουμε πως το θέμα είναι πολύ βαθύτερο και στα πλαίσια του παγκόσμιου πολέμου που ήδη μαίνεται -  για όσους μπορούν να τον παρακολουθήσουν - σε έναν αγώνα δρόμου κυριαρχίας ή μη της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του χρήματος, έναντι των κρατών εθνών και της προστασίας που αυτά συνεπάγονται για τους λαούς τους.

Λαούς που για το παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ αποτελούν αναλώσιμη καταναλωτική βάση και τίποτα περισσότερο.

Οι εξελίξεις τρέχουν πλέον ραγδαία με πιθανό καταλύτη την ελληνική ιδιαιτερότητα και την αστάθμητη αντίδραση των ελλήνων, που αν δεν υποταγούν απειλούν τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης με κατάρρευση – πλήγμα του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος που μπορεί να γενικευθεί από μια πιθανή εξάπλωση της ελληνικής αντίδρασης στον ευρωπαϊκό νότο και όχι μόνον.



Δεδομένης της ελληνικής αντίδρασης σε ενδεχόμενο δημοψήφισμα, σοκ και δέος κατέλαβαν τις αγορές από χθες τα μεσάνυχτα και ο εκβιασμός Παπανδρέου είναι περισσότερο προς αυτές παρά προς τη χώρα.

Κανείς δεν μπορεί να κρίνει με ασφάλεια δεδομένου ότι θα μπορούσε στην αντίθετη περίπτωση να είναι σκόπιμη ενέργεια (σε γνώση των αγορών) για την πρόκληση του παγκόσμιου ντόμινο και την επιτάχυνση των διαδικασιών αποσύνθεσης της Ευρώπης και άρα την ‘’ανάγκη’’ νομιμοποίησης μιας παγκόσμιας υπερεθνικής αρχής άμεσα, με δήθεν υπαίτιο την Ελλάδα.

Έτσι σήμερα που μας προσπερνά ο χρόνος και όχι τα γεγονότα (στα περί χρόνου κλπ θα δείτε σε προηγούμενη ενότητα) εμείς θα επαναφέρουμε την επικαιρότητα στο κανονικό πλην αφανές πρίσμα για πολλούς.

Μιλάμε για την περίφημη ημερομηνία της 21 Δεκεμβρίου 2012 και το τέλος μιας περιόδου στο ημερολόγιο των Μάγιας.
Χωρίς κανείς να αναφέρεται στο ξημέρωμα της επόμενης μέρας.
Παρότι εμπλέκονται τουλάχιστον τέσσερα σενάρια, όπως έχουμε αναλύσει και πάλι σε προηγούμενο άρθρο.

Φανταστείτε όμως πως η ημερομηνία μπορεί να είναι λάθος γιατί :

  • Το ημερολόγιό μας είναι λάθος, γιατί από το 1π.Χ. μεταπηδά στο 1μ.Χ. χωρίς να συμπεριλαμβάνει το έτος μηδέν κάτι που κάνει το γρηγοριανό ημερόλογιο.

  • Οι πηγές και τα σχόλια για τους Μάγιας είναι κυρίως μη σοβαρές αναδημοσιεύσεις και μεγαλοποιήσεις ενός ευρήματος χωρίς ιδιαίτερη επιστημονική αξιολόγηση, εφόσον οι τελευταίοι μιλάνε για τέλος χρόνου και όχι κόσμου, χωρίς μάλιστα να αναφέρονται σε καταστροφές.

  • Ήδη πολλοί φαν του σεναρίου σπεύδουν να την επαναπροσδιορίσουν για τα τέλη Νοέμβρη του 2011, όμως η περίφημη ημερομηνία κατά μια άλλη προσέγγιση προσδιορίζεται στις 28 Οκτώβρη 2011 και άρα συνέβηκε.


 Θα μου πείτε τι συνέβηκε? Η ακόμη καλύτερα τι συνεχίζει να συμβαίνει…?

Σκεφτείτε πως αν η 21/12/2012 δεν είναι μέρα καταστροφής, τότε γιατί προωθείται τόσο επίμονα από τα media σε παγκόσμιο επίπεδο?

Η απάντηση βρίσκεται στο ερώτημα ποιος ή τι ωφελείται από αυτό.

Σημασία όμως δεν έχει ούτε καν αυτό, όσο η συνειδητοποίηση ότι ο κόσμος μας αλλάζει μέσα από δυο αντιμαχόμενες ροπές που κυνηγάνε το χρόνο και η έκβαση του αγώνα είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Οι δύο αυτές αντιμαχόμενες ροπές είναι η επίσημη πλέον παγκοσμιοποίηση η οποία επιδιώκεται από τις αγορές – τράπεζες και απέναντί τους είναι τα εθνικά κράτη τα οποία αντιστέκονται οριακά δεσμευόμενα από λαθεμένες συνθήκες (Μάαστριχ, Λισσαβόνα) και ανεπάρκεια γενναίων πολιτικών ελιγμών.

Είναι μια πραγματικότητα που επιβεβαιώνεται καθημερινά και απεικονίζεται κυρίως στο ευρωπαϊκό πρόβλημα χρέους και κατ’ επέκταση στο ελληνικό.

Η Ελλάδα ως πειραματόζωο της κρίσης του ευρώ δεν επελέγη τυχαία, αλλά επειδή ήταν ως έθνος και λαός ο βασικός ύποπτος αντίδρασης σ’ αυτό το επιτακτικό σχέδιο παγκόσμιας κυριαρχίας και έπρεπε να εξουδετερωθεί εξωθούμενη σε ανέχεια και ενορχηστρωμένη διεθνή κατακραυγή.

Ο ελληνισμός, ως πανανθρώπινη ιδιότητα συνώνυμη της ελευθερίας και της διεκδίκησής της, απέναντι στην επείγουσα προσπάθεια των τραπεζών να κυριαρχήσουν παγκόσμια, με εφαρμογή παγκόσμιας οικονομικής και στη συνέχεια πολιτικής αρχής.

Σε τεκμηρίωση των παραπάνω συγκαταλέγεται το πώς σε έκθεση για την κρίση, τις αιτίες δημιουργίας και τον τρόπο αντιμετώπισης της που δημοσίευσε μόλις το Βατικανό (24/10/11), αναφέρεται πως χρειαζόμαστε μία παγκόσμια αρχή και μία παγκόσμια τάξη προκειμένου να βγούμε από την οικονομική κρίση — Η έκθεση που μπορείτε να βρείτε είναι εδώ :

και περιγράφει με λεπτομέρειες ένα σχέδιο για τη σταδιακή δημιουργία μίας υπερεθνικής αρχής, ενώ σημειώνει πως η παγκοσμιοποίηση, αν και θεωρείται πως είναι κάτι αρνητικό, στην πραγματικότητα ενώνει τους ανθρώπους και προφανώς αποτελεί θέλημα .. Θεού.

Ήδη συμβαίνει λοιπόν. Ο κόσμος μας αλλάζει ραγδαία.
Η καμπή του Υδροχόου και τέλος του χρόνου των Μάγιας συνέβηκε στην προχθεσινή άρνηση των τρελλο-ελλήνων να αναγνωρίσουν ως αρχή για αποδιδόμενες τιμές την επίσημη πολιτεία τους(!), προκαλώντας καταλυτικές εξελίξεις.

Και ναι είναι ιστορική ημέρα, γιατί απ’ τη μια προκάλεσαν τη μάνητα των αγορών – τραπεζών παγκοσμίως και από την άλλη το ανεπαρκές κατεστημένο της πολιτικής εκπροσώπησης των σύγχρονων κρατών.

Αυτών της Ευρώπης πχ που θα μπορούσαν με μια μόνο ανδρεία πολιτικά απόφαση να παρέμβουν στο συνολικό ευρωπαϊκό χρέος ακόμη και με εκτύπωση νομίσματος, να απαλλάξουν τις χώρες και την ευρωζώνη από την απειλή των τραπεζών και να αναμοχλεύσουν την ανάπτυξη, αφού οι πληθωριστικές πιέσεις μιας τέτοιας κίνησης θα επανέφεραν την ισορροπία της ισοδυναμίας ευρώ – δολαρίου.
Και ναι μιλάμε για παρεμβατική ελεύθερη οικονομία, όπου το νομισματικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα θα ελέγχεται απο τα Κράτη και τους διεθνείς οργανισμούς τους, σε μια νέα βάση έντιμης συνεργασίας η οποία θα είναι πρώτιστα πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου