Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Σενάρια για τις 21/12/2012



Συνοπτικά παραθέτω τα επικρατέστερα σενάρια που θα ακούσει ή διαβάσει κανείς για την 21/ 12 / 2012 , έτσι ώστε να υπάρχει μια ενιαία εικόνα και άρα μια πρώτη άποψη. Σημειώνεται πως πέραν αυτών τα παγκόσμια media και η show biz διεθνώς επενδύουν σοβαρά κεφάλαια στο θέμα. Πρόκειται για πανανθρώπινη παράκρουση ή κάτι πράγματι συμβαίνει ?


Είναι λοιπόν : 



Σενάρια 2012 – α’ Αρμαγεδδών


Σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη και κατά τον εσχατολογικό πόλεμο, στρατεύματα της συμμαχίας των αντίχριστων ( δράκων – θηρίο – αντίχριστος) θα εκστρατεύσουν κατά της Ιερουσαλήμ και εκεί θα υποστούν συντριπτική ήττα που ονομάζεται  Αρμαγεδδών, σαν τελική μάχη του Χριστού κατά των οπαδών του σκότους και την επικράτησή του.
Κατά την Αγία Γραφή η δύναμη αυτή θα είναι πολυεθνική με ηγέτη τον Γωγ και θα επιφέρει πλήγμα στην Ιερουσαλήμ. Κατά τη διάρκεια του πολέμου οι Ισραηλινοί θα μετανοήσουν, θα αποδεχθούν το Χριστό ως Υιό Θεού και Θεό τους.
Έτσι η προφητική περίοδος που αναφέρεται σε καιρούς και έθνη θα λήξει, γιατί αυτά εισέρχονται στην εκκλησία ακόμη και το Ισραήλ που αποστατούσε.
Βοηθούμενο όμως στη μάχη από το Θεό θα ανακαλέσει και η πολυεθνική δύναμη θα διαιρεθεί και τα τμήματά της θα αλληλοσυγκρουστούν με νικηφόρο αυτό που θα ασπαστεί το Χριστό (ΝΑΤΟ – Ισραήλ). 
Οι απόψεις και οι ερμηνείες ως προς τη συγκεκριμενοποίηση της προφητείας διαφέρουν, με επικρατέστερη αυτή που λέει πως το Ισραήλ δε θα είναι το ομώνυμο κράτος, αλλά το Νέο Ισραήλ επωνυμία που αφορά στην Εκκλησία.

Ουσιαστικά αναφέρονται σε σύρραξη Ανατολής – Δύσης.
Σημειώνεται πως η ονομασία Γωγ (όπως και Μαγώγ)  δεν πρέπει να αναφέρεται σε πρόσωπο, αλλά σε έθνη και συγκεκριμένα στα τουρανομογγολικά που είναι γνωστά με αυτή την προσωνυμία από την εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου στη βόρεια Περσική.
Οι τολμηρότεροι του σεναρίου όπως ο πατήρ Παϊσιος μιλούσε για πολυεθνική δύναμη που πέραν των Ρώσων θα συνδράμουν και 200 εκατ. Κινέζοι (!!!) σε μια σύγκρουση με το ΝΑΤΟ…
Το σενάριο εξελίσσεται αφού έχει προηγηθεί  το σφράγισμα των ανθρώπων με το 666, δηλ. το σύμβολο του θηρίου της Αποκάλυψης και η βασιλεία του Αντίχριστου. Έτσι προκαλείται ο Αρμαγεδδών και η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού ως μέγα Κριτή των ανθρώπων…

 
Σενάρια 2012 – β’ Απολλύων

Είναι γνωστό πως ο ήλιος σαν ουράνιο σώμα σε αντίθεση με άλλα δεν έχει κάποιο όνομα και αναφέρεται είτε με το λατινογενές sol είτε με το ελληνογενές helios.
Τα sol και helios είναι προσωνυμίες του αγγλοσαξωνικού sun.
Πρόσφατα απέκτησε κι ένα νέο όνομα εντελώς αυθαίρετα (?) το ApollyonApollo δηλαδή Απολλύων ή Απόλλων. Μια δοξασία που ξεκίνησε από κάποιον μελετητή της Βίβλου και πλέον κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο ισχυριζόμενη πως ο φύλακας της αβύσσου κατά τη χριστιανική παράδοση που και στην Αποκάλυψη αναφέρεται ως Απολλύων ή Αββαδών δεν είναι άλλος από το θεό Απόλλωνα των ελλήνων…
Βεβαίως ο Απόλλωνας των ελλήνων είναι και θεός του φωτός και άρα του ήλιου, αλλά τι σχέση έχει με τον εβραιότευκτο Αββαδών και Απολλύων της χριστιανικής αντίληψης?
Ο ισχυρισμός και το σενάριο αναφέρονται στον εντεκαετή κύκλο του ήλιου κατά τον οποίο αντιστρέφεται το spin και η περιφορά του, συνοδευόμενη με βίαιες ηλιακές καταιγίδες και ο οποίος συμβαίνει το Δεκέμβρη του 2012.
Κατά το σενάριο αυτό ο θεός του φωτός ο ήλιος, είναι και ο άρχοντας του βασιλείου του σκότους ο Αββαδών ή Απολλύων όπως στην Αποκάλυψη καταγράφεται και θα καταστρέψει τη γη και την ανθρωπότητα.
Δεδομένου ότι ο εντεκαετής κύκλος του ήλιου συμβαίνει τακτικά,  η πρόσφατη ταύτιση του Αββαδών – Απολλύων με τον Απόλλωνα δεν είναι καθόλου τυχαία ή παρορμητική έστω κι αν αποδίδεται στον ήλιο…


Σενάρια 2012 – γ’ Ανδρομέδιος αστροστόλος


Σ’ αυτό το σενάριο που κυκλοφορεί από δεκάδες διαφορετικές Ομάδες Έψιλον ή Ομάδες Ελληνικής Αποκατάστασης που όλες επικαλούνται την αποκλειστικότητα της εκπροσώπησης, αστροστόλος από την Ανδρομέδα επιστρέφοντας μετά από 12.000 χρόνια θα προσεγγίσει τη Γη και τελεσιγραφικά θα απαιτήσει την επανάκτηση της πλανητικής κυριαρχίας από τους Δρακονιανούς οι οποίοι σφετερίζονται την πλανητική κυριαρχία από αναχωρήσεως του ανδρομέδιου στόλου ή στόλου Διός.
Λέγεται πως ναύσταθμος του στόλου αφίχθηκε ανοικτά του Πλούτωνα και σύντομα θα είναι ορατός. Το δε όνομα αυτού Φοίνιξ (το ιερό πτηνό που αναγεννάται απ’ τις στάχτες).
Παράλληλα η γήϊνη και εξωγήινη δρακονιανή συμμαχία έχει παρατάξει εκατοντάδες δορυφόρους – μικροπλανήτες – αστρόπλοια  ως φράγμα ανάσχεσης στο ύψος του Κρόνου.
Πρόσφατα η ρωσική Pravda εξέγειρε τη φημολογία όταν δημοσίευσε πως τρία τεράστια και άγνωστα αστρόπλοια κινούνται ανοικτά του Κρόνου με κατεύθυνση τη Γη…
Σύμφωνα με το ίδιο σενάριο η Σελήνη (Λούνα - Λευάν και στη σκοτεινή πλευρά η Λίλιθ) είναι κούφιος και διπλός μεταλλικός δορυφόρος – βάση των Δρακονιανών για να επιτηρούν τη Γη , ο οποίος τοποθετήθηκε σε τροχιά πέριξ της Γης μετά τον πόλεμο του 9500πΧ μεταξύ Ανδρομέδιων Αθηναίων και Δρακονιανών Ατλάντων.
Σ’ αυτό τον πόλεμο κι ενώ οι ελληνικές δυνάμεις νικούσαν στη Γη, στο πλανητικό - ηλιακό σύστημα και επίπεδο αστροπολέμου, ανατινάχτηκαν τρεις από τους 12 πλανήτες και συντρίμια τους χτύπησαν και τη Γη και ο ανδρομέδιος στόλος Διός παρότι νικητής κατόπιν σοβαρών ζημιών ανεχώρησε με την υπόσχεση επιστροφής με ενισχύσεις.
Κατ’ άλλους με βαρυτικά υπερόπλα βυθίστηκε η Ατλαντίδα και το Αιγαίο.
Τότε οι Δρακονιανοί άρπαξαν την ευκαιρία και κυριάρχησαν επι του πλανήτη κυρίως με χρήση της εποπτικής βάσης Λευάν - Λίλιθ (Σελήνης) που πέραν των άλλων ασκεί και καταγραφές και τροποποιήσεις ανθρώπινης νόησης και πεποιθήσεων.
Άλλες μυστικές βάσεις ανδρομέδιων που ξέφυγαν ή δρακονιανών (υπάρχει διάχυτη σύγχυση σεναρίων ) είναι σε μεγάλες κοιλότητες  κάτω από το φλοιό της Γης και κυρίως στους δύο πόλους της ! Οι κοιλότητες αυτές σε μέγεθος ‘’κούφιας γης’’ μπορεί να φθάνουν μέχρι το τρίγωνο των Βερμούδων και διαθέτουν διάφορες μυστικές εισόδους – εξόδους.   
Οι ΗΠΑ και οι άλλες δυνατές κυβερνήσεις της Γης ως δρακονιανές γνωρίζοντας την έλευση των Ανδρομέδιων Ελλήνων δίνουν ελληνικά ονόματα στις διαστημικές αποστολές τους και στα άστρα, καθώς και ελληνικά μηνύματα όπως η Μυθωδία του ‘’Βαγγέλης’’ με σκοπό να καλοπιάσουν – ξεγελάσουν τους Ελ της Ανδρομέδας που έρχονται…
Πιθανόν να διεξάγουν πόλεμο τέταρτης διάστασης που ΔΕΝ είναι αντιληπτός από τον άνθρωπο…

Σενάρια 2012 – δ’ UFOs και ουφολογία

Με κυρίαρχο του χώρου τον Εριχ Φον Ντένικεν το συγκεκριμένο σενάριο λέει πως ο γήινος πολιτισμός ούτε ο μοναδικός είναι στον κόσμο, αλλά ούτε και ο πρώτος στη Γη γιατί δείγματα σε σημεία του πλανήτη αποδεικνύουν πως εξωγήινοι κατοικούσαν κάποτε εδώ με προηγμένο πολιτισμό και σύντομα αυτοί ή άλλοι φιλικοί ή εχθρικοί θα ξανάρθουν.
Πολλοί ισχυρίζονται πως ήδη βρίσκονται ανάμεσά μας και οι κυβερνήσεις των ισχυρών της γης γνωρίζουν, γιατί έχουν δείγματα επαφών, αλλά τα αποκρύπτουν από τους λαούς για να μην καταρρεύσει το υπάρχον σύστημα εξουσίας.
Έτσι δεκάδες χιλιάδες αναφορές για ufo απ’ όλα τα μέρη του κόσμου, είτε πηγάζουν, είτε αναμεταδίδονται.
Στο ίδιο σενάριο με παραλλαγές αναφέρεται και πως πιθανόν οι εξωγήινοι να είναι αόρατοι ή ενεργειακά ολογράμματα όταν θέλουν.
Προς το παρόν εκτελούν ανιχνευτικές αποστολές στον πλανήτη, καταγράφοντας στοιχεία και  προετοιμάζοντας την Επαφή που αναμένεται το...2012.

Σενάρια 2012 – ε’ Νεφελίμ – Nibiruplanet x – Νέμεσις

Σύμφωνα με αυτό το σενάριο ο άγνωστος σε πολλούς δίδυμος σβηστός πλανήτης του ήλιου μας ο οποίος περιστρέφεται ελλειπτικά και με το δικό μας επίπεδο περιστροφής γύρω από τον ήλιο πολύ αργά σε 3600 χρόνια, αυτός πλησιάζει τη γη με τη συνοδεία του στις 21/12/2012 ημερομηνία που και οι πλανήτες και όλο το ηλιακό σύστημα ευθυγραμμίζονται με το κέντρο του γαλαξία και διαπερνά συγκρουόμενος τη ζώνη αστεροειδών που είναι στη ζώνη των εσωτερικών πλανητών.



Τότε αφενός η επιδείνωση της βαρυτικής έλξης από το κέντρο του γαλαξία σε συνδυασμό με την έλξη ή σύγκρουση σε αστεροειδείς του πλανήτη Nibiru ή planet x ή πλανήτη των Νεφελίμ και εφετέρου η έκθεση της γης για διάστημα 2000 ετών στο φάσμα φωτονίων της Αριάδνης των Πλειάδων (καθώς το διασχίζει περιστρεφόμενη) κατ΄ άλλους θα φέρει μια χρυσή εποχή και κατ’ άλλους απόλυτη καταστροφή.







Να σημειώσουμε εδώ πως Νεφελίμ θεωρείται το κακό και μιαρό γένος των ανθρώπων και των εξωγήϊνων συγγενών τους και Ελοχίμ το καλό και ανώτερο ξανθό γένος ανθρώπων και εξωγήϊνων αντίστοιχα μαζί με κάποιες εξαιρέσεις μαύρων (Ντόγκαν κλπ).



Αυτά είναι σε γενικές γραμμές τα σενάρια τα οποία με μια πρώτη ματιά δείχνουν διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά στην ουσία βασίζονται στο ίδιο ακριβώς σενάριο με παραλλαγές και προσθαφαιρέσεις.


Η απλοϊκότητα τους είναι από αφελής έως προκλητική, αλλά απαραίτητη για να γίνεται εύκολα πιστευτή από τον μέσο ακροατή τους, που αντιπροσωπεύει την πλειονότητα της ανθρωπότητας σήμερα δεδομένου ότι αυτή είναι ανεκπαίδευτη, ώστε να κριτικάρει ή να επιχειρηματολογήσει ενάντια σ’ αυτά τα σενάρια. 


Κοινό χαρακτηριστικό η αναμετάδοση της αίσθησης της κοινής απειλής.


Πηγάζουν από πολλά και διάσπαρτα κέντρα πληροφόρησης και έχουν τον ίδιο στόχο και σκοπό, είτε γνωρίζοντάς το, είτε νομίζοντας πως είναι το καθένα ξεχωριστό, αυτόνομο και πρωτοποριακό στο αντικείμενό του. Θέλοντας και μη συνυπηρετεί κοινό στόχο και σκοπό.


Ποιος είναι αυτός ο στόχος ?
Είναι θεμιτός?
Τι συμβαίνει πραγματικά ?


Θα δούμε στη συνέχεια αφού σημειώσουμε πως :


[ 21 / 12 / 2012 ] = [ Γ / Γ /  Ε ] = [ Γ(η) -  Άμα -  Γ(η) - Άμα – Έψιλον ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου